Home - Actueel - Nieuws - Loop mee met de Women’s March!

Loop mee met de Women’s March!

Twee jaar nadat meer dan twintigduizend mensen de straat op gingen voor vrouwenrechten, wordt er zaterdag 9 maart 2019 opnieuw een Women’s March gehouden in Amsterdam. Ook ActionAid is erbij. Loop met ons mee!

Het belang van de Women’s March

Anno 2019 is demonstreren voor vrouwenrechten nog altijd van groot belang. Wereldwijd worden nog altijd miljoenen vrouwen en meisjes achtergesteld, simpelweg omdat ze vrouw zijn. Wij willen gelijke behandeling en bescherming van vrouwen. Zij zijn een katalysator voor verandering en een drijvende kracht in het terugdringen van honger en armoede.

Banner & Friends events

In de aanloop naar 9 maart organiseert ActionAid, samen met de Women’s March Nederland, diverse Banners & Friends events in Leiden, Utrecht en Amsterdam. Zo leren we elkaar alvast kennen en gaan we goed voorbereid en met krachtige banners op pad. Laat je inspireren en kom ook!

Loop met ons mee!

  • We houden je op de hoogte van de exacte locatie en het tijdstip van de events. Ook ontvang je max. 2 keer per maand een berichtje over deze of andere campagnes van ActionAid. Uitschrijven kan natuurlijk altijd. Je ontvangt geen post of e-mails van andere partijen, zie ons privacybeleid.