Home - Actueel - Nieuws - Loop mee met de Women’s March!

Loop mee met de Women’s March!

Twee jaar nadat meer dan twintigduizend mensen de straat op gingen voor vrouwenrechten, wordt er zaterdag 9 maart 2019 opnieuw een Women’s March gehouden in Amsterdam. Ook ActionAid is erbij. Loop met ons mee!

Het belang van de Women’s March

Anno 2019 is demonstreren voor vrouwenrechten nog altijd van groot belang. Wereldwijd worden nog altijd miljoenen vrouwen en meisjes achtergesteld, simpelweg omdat ze vrouw zijn. Wij willen gelijke behandeling en bescherming van vrouwen. Zij zijn een katalysator voor verandering en een drijvende kracht in het terugdringen van honger en armoede.

9 maart: action time!

Wij verzamelen om 12 uur voor de Albert Heijn op de Nieuwezijds Voorburgwal 226, om de hoek van de Dam in Amsterdam. De March begint om 12.30 en wij hebben er zin in! De Banner & Friends events samen met Women’s March Nederland waren inspirerend en er zijn vele prachtige borden gemaakt! Dus bring it on.

 

Kun je niet meelopen?

Deel dan onze social media posts of stuur je eigen bericht met #WereldvrouwUnite #Womensmarch2019

Doe mee met de Women's Rights Challenge!

Wereldwijd krijgt 35 procent van de vrouwen te maken met geweld. Maak je net als Geraldine Kemper en vele anderen sterk voor vrouwenrechten en doe mee met de Women’s Rights Challenge. Vanaf 1 oktober werken we in 35 dagen toe naar 35 push-ups.

Wereldwijd krijgt 35% van de vrouwen te maken met geweld. Dit moet stoppen! Meld je aan voor de challenge en maak je letterlijk sterk voor vrouwenrechten.

Meld je aan >>