Steun vrouwen aan de frontlinie!

Vrouwen zoals Nihinlola werken dag en nacht om levens te redden. Dat kunnen zij niet alleen. Sta jij zij aan zij met vrouwen aan de frontlinie van rampen en conflicten?

Met jouw steun pakken vrouwen de leiding

ActionAid steunt vrouwen aan de frontlinie van crisissituaties en stimuleert vrouwelijk leiderschap binnen noodhulp. Jouw steun is daarbij onmisbaar. Er is dringend geld nodig voor voedsel- en hygiënepakketten, trainingen om vrouwen op te leiden zodat zij de leiding kunnen nemen en psychosociale hulp.

Ik doneer nu! »

Dit doet ActionAid:

  • In Polen en Roemenië verlenen we samen met lokale vrouwenorganisaties directe noodhulp aan gevluchte vrouwen en meisjes uit Oekraïne. We zorgen voor veilige opvangplekken, verlenen psychosociale hulp en versterken vrouwelijk leiderschap.
  • In Afghanistan werken we, ondanks de ingewikkelde situatie, aanhoudend aan onderwijsprogramma’s voor meisjes en het verlenen van steun voor levensonderhoud.
  • In Somaliland, Kenia en Ethiopië verlenen lokaal getrainde vrouwen noodhulp. Onder hun leiding delen we water, eten en hygiënekits uit en geven waar nodig psychosociale hulp.

Dit werk is niet mogelijk zonder fantastische donateurs zoals jij! Sta jij zij aan zij met vrouwen aan de frontlinie?