Home - Ons werk - Contact

Contact

Contactgegevens

Postadres: ActionAid, Postbus 10707, 1001 ES Amsterdam
Bezoekadres: De Wittenstraat 25, Amsterdam

IBAN: NL89 TRIO 0338 8888 88 ten name van Stichting ActionAid
BIC: TRIONL2U | RSIN/Fiscaal nr: 806530510 | Kvk-nr: 41217595

Neem contact op met ActionAid

Mail, bel of gebruik het contactformulier.

020 520 6210

info@actionaid.nl

Gegevens wijzigen

Snel een wijziging regelen? Bel ons op het telefoonnummer 020-5206210 en we maken het direct voor je in orde. We zijn bereikbaar op maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Buiten deze tijden, of als je liever via e-mail correspondeert, kun je terecht bij donateurs[at]actionaid.nl.

Opzeggen

Wil je je steun aan ActionAid opzeggen? Ook dat kan via bovenstaand telefoonnummer. Of stuur een e-mail naar donateurs[at]actionaid.nl, of een brief naar ons postadres. Wij horen daarbij graag de reden van je opzegging, zodat wij ons werk nog beter kunnen doen.

Opzeggen is natuurlijk volledig gratis. Als je benaderd wordt door een zogenaamde ‘opzegservice’, weet dan dat deze niets met ons te maken heeft en dat wij nooit geld zouden vragen voor het opzeggen van jouw zeer welkome donatie.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons werk?  Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Je ontvangt dan ongeveer één keer per maand een e-mail met daarin successen, persoonlijke verhalen, kijkje achter de schermen en belangrijke campagnes waar je aan mee kunt helpen. Meld je aan voor de nieuwsbrief >

Vraag

Heb je een vraag over ActionAid en weet je niet waar je met deze vraag terecht kunt? Bel ons maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur via 020-520 6210. Een medewerker probeert de vraag te beantwoorden of verwijst door naar de juiste collega. Je kunt ook een email sturen naar: info[at]actionaid.nl.

Medewerkers

Wil je contact opnemen met één van onze medewerkers? Op ons kantoor in Amsterdam werken ongeveer twintig mensen en een aantal enthousiaste stagiaires en vrijwilligers. Je vindt de contactgegevens van ons team hier.

Pers

Ben je journalist en wil je meer weten over onze projecten en campagnes, of heb je een vraag over een recent persbericht of rapport? Neem dan contact op via 020-5206210, info@actionaid.nl of neem direct contact op met de relevante beleidsadviseur.

Klacht

Als je niet tevreden bent over de gang van zaken, laat het ons dan weten. Wij zullen waar mogelijk direct een oplossing zoeken of een misverstand rechtzetten. Bovendien help je ons om te voorkomen dat het nog een keer gebeurt. Je kan een klacht op verschillende manieren indienen:

  • Schriftelijk: ActionAid, t.a.v. Yvonne Koningen, Postbus 10707, 1001 ES Amsterdam;
  • Telefonisch via 020-520 6210;
  • Per e-mail naar info[at]actionaid.nl.

Mocht je niet tevreden zijn met de afhandeling van de klacht, dan kun je in beroep gaan bij de directeur van ActionAid: ActionAid, t.a.v. M. Maij, Postbus 10707, 1001 ES Amsterdam.

Bekijk de volledige klachtenprocedure hier.

Straatwerving

Onze wervers gaan wekelijks in diverse wijken in Nederland voor ons op pad om te vertellen over ons werk en de mensen te vragen of ze donateur willen worden. ActionAid collecteert niet. Onze wervers dragen bijbehorende identificatie bij zich en kunnen zich dus altijd legitimeren. Heb je twijfels of een werver wel écht van ActionAid is? Je kan altijd even met ons bellen om te checken of dit het geval is.

Meldpunten grensoverschrijdend gedrag

ActionAid streeft naar een veilige werkomgeving voor iedereen, geheel volgens onze feministische principes. Mocht een medewerker of vrijwilliger gedrag opmerken of ervaren dat niet past binnen onze waarden, dan zijn er meerdere opties om dit te melden. Dit geldt ook voor mensen buiten onze organisatie, die bij een medewerker, werver of vrijwilliger ongepast gedrag waarnemen.

Naast een interne vertrouwenspersoon en het aanspreken van een leidinggevende via bovenstaande contactgegevens, werken wij met Meldpunt Gimd. Meldpunt Gimd is onze externe vertrouwenspersoon. Zij zijn te bereiken via 088-8008522 (kantooruren 8.30-17.00 uur) of meldpuntgoededoelen[at]gimd.nl.

Pagina aangepast op 15 april 2024