Steun vrouwen aan de frontlinie!

Vrouwen zoals Nihinlola werken dag en nacht om levens te redden. Dat kunnen zij niet alleen. Sta jij zij aan zij met vrouwen aan de frontlinie van rampen en conflicten?

Met jouw steun pakken vrouwen de leiding

ActionAid steunt vrouwen aan de frontlinie van crisissituaties zoals de dreigende hongersnood in de Hoorn van Afrika en stimuleert vrouwelijk leiderschap binnen noodhulp. Jouw steun is daarbij onmisbaar. Er is dringend geld nodig voor bijvoorbeeld voedsel- en hygiënepakkettenpsychosociale hulp en trainingen om vrouwen op te leiden zodat zij de leiding kunnen nemen.

Ik doneer nu! »

Dit doet ActionAid:

  • Onder leiding van lokale vrouwen delen we voedselpakketten uit aan families die door de droogte en inflatie bijna geen eten meer hebben.
  • Samen met lokale vrouwenorganisaties verlenen we directe noodhulp aan vrouwen en meisjes die gedwongen huis en haard moesten verlaten op zoek naar water en eten. We zorgen voor veilige opvangplekken, verlenen psychosociale hulp en versterken vrouwelijk leiderschap.
  • We faciliteren trainingen voor vrouwengroepen, zodat zij nu en bij een volgende klimaatramp direct hulp kunnen verlenen waar die het hardste nodig is.

Dit werk is niet mogelijk zonder fantastische donateurs zoals jij! Sta jij zij aan zij met vrouwen aan de frontlinie? »

Waarom is de situatie in de Hoorn van Afrika zó nijpend?

 

Om deze video te bekijken moeten de marketing-cookies geaccepteerd zijn.

Cookie-instellingen beheren