Donateursbijeenkomst 4 juli

Stap 1 van 2

  • Meld je nu aan!


Donateursbijeenkomst 4 juli

Wil je meer te weten komen over ons werk in Guatemala? Benieuwd naar wat we met jouw steun mogelijk kunnen maken en op welke manieren je ons kunt steunen? Kom dan luisteren naar Roos Hommes en Wietske van der Koogh.

Ons werk in het Mondiale Zuiden wordt mogelijk gemaakt dankzij donateurs zoals jij. Maar wat doen we precies? Om hier meer over te vertellen, gaan we in op één van onze projecten in Guatemala. Onze collega Roos Hommes heeft daar onderzoek gedaan. In een boeiende presentatie deelt ze graag haar bevindingen en ervaringen. Vragen als: welke problemen ervaren de vrouwen in Guatemala? Wat doet ActionAid om deze problemen samen aan te pakken? worden beantwoord.

Daarnaast is notaris Wietske Koch aanwezig om meer te vertellen over verschillende manieren van schenken. Ze bespreekt onderwerpen als: waarom is een testament belangrijk en hoe pak je zoiets aan, hoe werkt giftenaftrek, en waar kun je aan bijdragen?

Laat je inspireren tijdens een gezellige bijeenkomst van twee uur op een centrale locatie in Utrecht, onder het genot van thee, koffie en wat lekkers, samen met mededonateurs.

  • 4 juli 10:00-12:00
  • Maliebaan 70, Utrecht

Ben je enthousiast en wil je komen?

Meld je dan vóór 24 juni aan via bovenstaand formulier. 

Ontdek hoe jouw steun ons werk in Guatemala en andere gebieden versterkt, en leer meer over diverse vormen van geven. Samen kunnen we echt een verschil maken!

Pagina aangepast op 27 mei 2024