Home - Actueel - Geen categorie - Samen sterk!

Samen sterk!

De verspreiding van het coronavirus COVID-19 heeft impact op iedereen. Samen met dappere vrouwen wereldwijd blijven wij ons ook nu inzetten voor een eerlijke wereld, maar wel op een aangepaste manier. ActionAid heeft diverse maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Daarbij volgen wij de landelijke richtlijnen en onze partners volgen de richtlijnen van de betreffende nationale regeringen en gezondheidsautoriteiten. De veiligheid van alle medewerkers, partners en communities met wie wij samenwerken staat voorop.

Zo zijn niet-kritieke internationale reizen geannuleerd en onze medewerkers van het kantoor in Amsterdam werken zoveel mogelijk thuis. Dit heeft geen effect op onze programma’s, maar helaas wel op onze bereikbaarheid. Heeft u een vraag, een opmerking of steunt u ons en wilt u uw gegevens wijzigen? Telefonisch zijn wij ‪maandag tot donderdag bereikbaar van ‪10.00-16.00. Ook kunt u altijd een e-mail sturen naar donateurs@actionaid.nl of ons benaderen via sociale media. Kijk voor alle contactgegevens op ‪actionaid.nl/contact.

Vriendelijke groet,

Jannelieke Aalstein – directeur ActionAid