Home - Doe mee - Grote giften en partnerschappen

Grote giften en
partnerschappen

Balleh (30) uit Gambia begon vier jaar geleden met 10 andere vrouwen een eigen bedrijf. De groep heeft nu 40 leden die de winst eerlijk delen. Foto: Sylvain Cherkaoui/ActionAid
ActionAid is altijd op zoek naar organisaties en mensen die onze visie delen en bereid zijn hun netwerk, expertise of (financiële) middelen in te zetten voor een betere wereld.

Samenwerken met ActionAid betekent:

  • Meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van ontwikkelingssamenwerking en een gerichte focus op vrouwenrechten;
  • Projecten opgezet vanuit de lokale gemeenschap én met betrokkenheid van alle partijen die nodig zijn om de duurzaamheid van het project te garanderen;
  • Uitgebreid netwerk van lokale partners in ontwikkelingslanden, met name in Afrika;
  • Transparantie, resultaatgerichtheid en kostenefficiëntie (90% besteed aan het doel);
  • Ruimte voor actieve participatie van u als partner en het faciliteren van projecten op maat.

Huidige partners

Ministerie van Buitenlandse Zaken
Europese Commissie
Turing Foundation
Dioraphte Logo
Bernard van Leer Foundation
OAK Foundation
Ideële Verzekeringen

Samenwerking

ActionAid heeft een groot aantal mogelijkheden waaruit u kunt kiezen, zoals concrete projecten op gebied van noodhulp of landbouw, maar ook innovatieve projecten die gemeenschappen in staat stellen hun overheid zélf te laten voorzien in publieke voorzieningen, zoals onderwijs.

Als fonds, bedrijf of grote gever heeft u vaak zelf al ideeën over een bepaald project of vorm van samenwerking. Bekijk het overzicht van de projecten om te zien welke projecten bij uw interessegebied aansluiten, of neem contact op met Ester van den Berg om vrijblijvend de vele andere mogelijkheden door te spreken.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wellicht vindt u het prettig om persoonlijk met iemand van gedachten te wisselen? Ester van den Berg is relatiemanager bij ActionAid en dankzij haar programmawerk ook goed op de hoogte van de verschillende projecten. Haar studieachtergrond bracht haar naar de Arabisch wereld waar ze meer dan zeven jaar woonde en werkte in de non-profitsector. Ze brengt u graag in contact met onze programma-experts of partnerkantoren.

Neem contact op met Ester

Relatiemanager/Programmamedewerker

020-5206210

Ester.VanDenBerg@actionaid.org