Home - Doe mee - Grote giften en partnerschappen

Grote giften en partnerschappen

Balleh (30) uit Gambia begon vier jaar geleden met 10 andere vrouwen een eigen bedrijf. De groep heeft nu 40 leden die de winst eerlijk delen. Foto: Sylvain Cherkaoui/ActionAid
ActionAid is altijd op zoek naar organisaties en mensen die onze visie delen en bereid zijn hun netwerk, expertise of (financiële) middelen in te zetten voor een betere wereld.

Samenwerken met ActionAid betekent:

  • Meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van ontwikkelingssamenwerking en een gerichte focus op vrouwenrechten;
  • Projecten opgezet vanuit de lokale gemeenschap én met betrokkenheid van alle partijen die nodig zijn om de duurzaamheid van het project te garanderen;
  • Uitgebreid netwerk van lokale partners in ontwikkelingslanden, met name in Afrika;
  • Transparantie, resultaatgerichtheid en kostenefficiëntie (90% besteed aan het doel);
  • Ruimte voor actieve participatie van u als partner en het faciliteren van projecten op maat.

Samenwerking

ActionAid heeft een groot aantal mogelijkheden waaruit u kunt kiezen, zoals concrete projecten op gebied van noodhulp of landbouw, maar ook innovatieve projecten die gemeenschappen in staat stellen hun overheid zélf te laten voorzien in publieke voorzieningen, zoals onderwijs.

Als fonds, bedrijf of grote gever heeft u vaak zelf al ideeën over een bepaald project of vorm van samenwerking. Bekijk het overzicht van de projecten om te zien welke projecten bij uw interessegebied aansluiten, of neem contact op met Arelys de Yanez om vrijblijvend de vele andere mogelijkheden door te spreken.

Meer weten over de mogelijkheden?

Arelys de Yanez is senior programmamedewerker en relatiemanager bij ActionAid. Geboren in Venezuela, werkte ze 20 jaar in de non-profitsector. Sinds 17 jaar woont en werkt Arelys met haar gezin in Nederland. Ze werkte onder andere als programmamedewerker voor Plan Nederland en Oxfam Novib. Binnen ActionAid werkt Arelys op verschillende programma’s met betrekking tot vrouwenrechten. Daarnaast onderhoudt ze de relaties met verschillende fondsen en is ze aanspreekpunt op het gebied van partnerschappen.

Neem contact op met Arelys

Senior Programmamedewerker

020-5206210

arelys.deyanez@actionaid.org