Home - Doe mee - Grote giften en partnerschappen

Grote giften en
partnerschappen

Balleh (30) uit Gambia begon vier jaar geleden met 10 andere vrouwen een eigen bedrijf. De groep heeft nu 40 leden die de winst eerlijk delen. Foto: Sylvain Cherkaoui/ActionAid
ActionAid is altijd op zoek naar organisaties en mensen die onze visie delen en bereid zijn hun netwerk, expertise en/of (financiële) middelen in te zetten voor een betere wereld.

Samenwerken met ActionAid betekent:

  • Tappen uit meer dan 50 jaar ervaring en een gerichte focus op vrouwenrechten;
  • Projecten opgezet vanuit de lokale gemeenschap én met betrokkenheid van alle partijen die nodig zijn om de duurzaamheid van het project te garanderen;
  • Een uitgebreid netwerk van lokale partners in het mondiale Zuiden, met name in Afrika;
  • Transparantie, resultaatgerichtheid en kostenefficiëntie (80% besteed aan het doel);
  • Ruimte voor actieve participatie van u als partner en het faciliteren van projecten op maat.

Huidige partners

Ministerie van Buitenlandse Zaken
Europese Commissie

Samenwerking

ActionAid heeft een groot aantal mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Zo werken wij aan projecten rondom noodhulp, klimaatrechtvaardigheid en duurzame landbouw, maar ook innovatieve projecten ter bevordering van een duurzame én eerlijke energietransitie. Lokaal vrouwelijk leiderschap staat hierbij altijd centraal.

Als fonds, bedrijf of grote gever heeft u vaak zelf al ideeën over een bepaald project of vorm van samenwerking. Bekijk het overzicht van onze projecten om te zien welke projecten bij uw interessegebied aansluiten, of neem contact op met Anke van Gils om vrijblijvend de vele andere mogelijkheden door te spreken.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wellicht vindt u het prettig om persoonlijk met iemand van gedachten te wisselen? Anke van Gils kan u meer over de projecten vertellen en beantwoordt graag uw vragen.

Neem contact op met Anke

Strategisch Fondsenwerver

020-5206210

Anke.vanGils@actionaid.org

Pagina aangepast op 18 oktober 2023