Referenties

Foto: Kate Holt - ActionAid

ActionAid werkt samen met diverse partners

Europese Unie

“ActionAid’s project in Sierra Leone voldoet aan al onze eisen en is een lokaal gedragen initiatief met blijvende impact. Dat vinden we belangrijk: het project moet meer zijn dan een druppel op de gloeiende plaat. Doorslaggevend waren de gesprekken die we hadden met directeuren van lokale ActionAid-kantoren, waaronder ActionAid Sierra Leone, waarin we overtuigd werden van hun betrokkenheid en expertise.”

Minke van Rees – Turing Foundation

“Met mijn bedrijf Ideële Verzekeringen draag ik 5 procent van de omzet af aan goede doelen. Ik steunde ActionAid al toen zij in Nederland nog de anti-apartheidsbeweging was. Tegenwoordig vind ik ActionAid onderscheidend vanwege de soms gewaagde en controversiële werkgebieden waarop zij zich begeven. Ik steun hen nog steeds, nu vanwege de structurele aanpak van welvaartsverschillen, zoals hun campagne tegen belastingontwijking. Ik vind een hoge ‘return on investment’ belangrijk: met zo weinig mogelijk middelen zoveel mogelijk gedaan krijgen.”

Paul Burger – Ideële Verzekeringen

Meer weten over de mogelijkheden?

Arelys de Yanez is senior programmamedewerker en relatiemanager bij ActionAid. Geboren in Venezuela, werkte ze 20 jaar in de non-profitsector. Sinds 17 jaar woont en werkt Arelys met haar gezin in Nederland. Ze werkte onder andere als programmamedewerker voor Plan Nederland en Oxfam Novib. Binnen ActionAid werkt Arelys op verschillende programma’s met betrekking tot vrouwenrechten. Daarnaast onderhoudt ze de relaties met verschillende fondsen en is ze aanspreekpunt op het gebied van partnerschappen.

Neem contact op met Arelys

Senior Programmamedewerker

020-5206210

arelys.deyanez@actionaid.org