Home - Actueel - Duurzame aarde - Klimaatverandering - 55 organisaties spreken zich opnieuw uit voor het klimaat

55 organisaties spreken zich opnieuw uit voor het klimaat

De afgelopen maanden werd de wereld ​opgeschrikt door een nieuwe grote bedreiging, naast klimaatverandering: het COVID-19 virus. Op veel plekken wordt alles in het werk gesteld om deze crisis het hoofd te bieden en de zorgen om het klimaat zijn bij velen, begrijpelijk, enigszins op de achtergrond geraakt. We weten niet wat de toekomst brengt en wanneer deze crisis achter ons zal liggen, maar helaas staat wel vast dat wereldwijde klimaatverandering tegen die tijd niet is gestopt. Daarom blijven wij ook nu, terwijl er zoveel urgente zaken spelen, een vuist maken voor het klimaat.
ActionAid medewerkers laten vanuit huis hun stem horen
Ook nu roepen we iedereen op om hun stem te laten horen voor een beter klimaatbeleid. © ActionAid

Aanstaande vrijdag 3 april vinden over de hele wereld online klimaatacties plaats en wij roepen iedereen op om daaraan mee te doen.