Home - Actueel - Vrouwenrechten - Webinar: Geweld tegen Vrouwen in Internationale Productieketens

Webinar: Geweld tegen Vrouwen in Internationale Productieketens

80 procent van alle vrouwelijke werknemers in de textielindustrie van Bangladesh maakt op haar werk geweld mee. Helaas zijn zulke percentages in de productieketens van onze kleding en gebruiksvoorwerpen eerder regel dan uitzondering. In een interactieve webinar van ActionAid geven onze internationale collega’s inzicht in dit grote en groeiende probleem. We onderzoeken ook wat er nodig is om dit op te lossen (en ja, dat is écht mogelijk).

Geleid door Britt Myren van Atria, met als gastsprekers Laura Hurtado, directeur van ActionAid Guatemala, en Juvience Chalwe van Green & Justice uit Zambia. Stel je vragen en leer meer over de oplossingen waar wij ons samen hard voor maken!

Datum: dinsdag 7 decemberTijd: 19.30Voertaal: Engels

Meld je aan!

 

Webinar Geweld tegen Vrouwen in Productieketens

Meld je nu aan!