Home - Actueel - Vrouwenrechten - Maak jouw protestbord voor de Women’s March

Maak jouw protestbord voor de Women’s March

 

Signs for a feminist future!

Als voorproefje op de Women’s March organiseren ActionAid en Women’s March Nederland op donderdag 3 maart een gratis protestborden avond! Deze avond zal plaatsvinden in de Melkweg van 19:30 tot 22:00 uur. Meld je snel aan, want de plekken zijn beperkt!

Women’s March 2022

Op zaterdag 5 maart zal er weer een nieuwe editie van de Women’s March plaatsvinden in Amsterdam. Dit jaar is het thema TIME IS UP! Het is namelijk hoog tijd dat er échte gelijkheid komt voor vrouwen. We demonstreren tegen geweld en seksueel grensoverschrijdend gedrag, maar ook om het belang van het klimaat en seksuele en reproductieve rechten te benadrukken. ActionAid is er natuurlijk weer bij dit jaar en vraagt dit jaar specifiek aandacht voor de impact van oneerlijke belastingen op vrouwenrechten wereldwijd. Loop jij ook mee voor vrouwenrechten?

Protestborden maken

Op 3 maart gaan we protestborden maken om mee te nemen naar de demonstratie! Voor materialen wordt gezorgd, maar neem vooral extra karton mee als je dat hebt liggen! Er zullen ook snacks en wat te drinken aanwezig zijn. We gaan er vooral een hele gezellige en inspirerende avond van maken met elkaar!

Aanmelden

Wil jij dit absoluut niet missen? Vul dan nu het onderstaande formulier in om je gratis aan te melden. Je krijgt dan een bevestigingsmail van ons waar alle informatie nog een keer in staat. Tot dan!

Signs for a feminist future

Ik ben er 3 maart bij om protestborden te maken voor de Women’s March!

© Nils Mollema/ActionAid