Home - Actueel - Vrouwenrechten - Terugblik Women’s March 2022

Terugblik Women’s March 2022

Op 5 maart liepen wij, samen met supporters, medewerkers en talloze anderen mee met de Women’s March 2022. Het was een mooie dag, vol energie en actie! Gezamenlijk vroegen we aandacht voor vrouwenrechten en het belang van gelijkheid. Bekijk hieronder een greep uit de beelden van deze prachtige dag.

Foto’s: © Nils Mollema/ActionAid

 
 
 
 
 
 
 

Women’s March 2022: bedankt!

Was jij erbij op 5 maart? Ontzettend bedankt voor je enthousiasme! Samen maakten we een duidelijk statement over de rechten en de positie van vrouwen wereldwijd. Heb jij het gemist en baal je daar nu van? Geen zorg! Volgend jaar zal er zeker weer een Women’s March zijn, én later dit jaar lopen we natuurlijk ook mee met de klimaatmars. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Loop de volgende keer mee met de Women's March!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van onze acties én wordt uitgenodigd voor bijvoorbeeld de Women’s March en de Klimaatmars.

  • We sturen je max. 3 keer per maand een nieuwsbrief. Je ontvangt geen post of e-mails van derden, zie ons privacybeleid.
© Nils Mollema/ActionAid