Home - Doe mee - Start een actie

Start een actie

ActionAid wil een eerlijke wereld voor iedereen. Jij toch ook? Van koekjes bakken tot de Damloop rennen. Van kerststukken verkopen tot de Vierdaagse lopen. ActionAid kan je hulp goed gebruiken!
Hieronder zie je enkele recente acties. Laat je inspireren, start zelf een actie en haal geld op voor ActionAid.
 • Huwelijkscadeau

  De trouwdag van Karin en Maarten zal ons nog lang heugen: samen met hun familie en vrienden zamelden ze een prachtige bijdrage in voor ons werk voor een duurzame en klimaatbestendige aarde.

 • Actie vrouwendisputen

  De drie damesdisputen van SSR-Leiden sloegen de handen ineen voor ActionAid. Ze organiseerden een avond met o.a. een loterij waarmee ze een mooi bedrag opgehaald hebben voor vrouwenrechten! 🎉

 • Pensioen

  Toen de heer Hoebers met pensioen ging vroeg hij de gasten van zijn afscheidsreceptie geld in te zamelen voor een wereld met gelijke kansen voor iedereen.

 • PowerFlower

  PowerFlower is een cadeaubon waarvan de ontvanger bepaalt naar welk goed doel het bedrag gaat. Verras iemand met deze bloemrijke cadeaubon en steun ActionAid.

 • Huwelijksfeest

  De heer en mevrouw Van Paassen – Grootscholten vierden hun 45-jarig huwelijk en vroegen hun gasten ActionAid te steunen met een gift.

 • Vierdaagse

  Marlies en Myrna zamelen met hun deelname aan de 101ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse geld in om zo het werk van ActionAid te steunen.

 • Besturenkalender

  Studievereniging FUF maakte een besturenkalender en doneerde de opbrengst aan ActionAid.

 • Kerstmarkt

  Vrouwen van de Credo-groep uit Driebergen verkochten op de kerstmarkt kerststukjes en helpen zo mee in de strijd tegen meisjesbesnijdenis.

 • Vrijdagmiddagborrel

  Studenten van de Willem de Kooning Academy organiseerden een vrijdagmiddagborrel met loterij en helpen zo mee armoede terug te dringen.

 • Online actie

  Stichting Maandeeq uit Emmen zette een online actie op om geld in te zamelen voor slachtoffers van hongersnood in Somaliland.

Start je eigen actie

Heb je een leuk idee en wil je met ons overleggen? Neem dan contact op met Florien Handgraaf. Zij helpt je graag en kan jouw actie ondersteunen met ActionAid campagnematerialen.

Neem contact op met Florien

Relatiemanager

020-5206210

florien.handgraaf@actionaid.org

Doe mee met de Women's Rights Challenge!

Wereldwijd krijgt 35 procent van de vrouwen te maken met geweld. Maak je net als Geraldine Kemper en vele anderen sterk voor vrouwenrechten en doe mee met de Women’s Rights Challenge. Vanaf 1 oktober werken we in 35 dagen toe naar 35 push-ups.

Wereldwijd krijgt 35% van de vrouwen te maken met geweld. Dit moet stoppen! Meld je aan voor de challenge en maak je letterlijk sterk voor vrouwenrechten.

Meld je aan >>

Pagina aangepast op 7 augustus 2019