Home - Doe mee - Start een actie

Start een actie

ActionAid wil een eerlijke wereld voor iedereen. Jij toch ook? Van koekjes bakken tot de Damloop rennen. Van kerststukken verkopen tot de Vierdaagse lopen. ActionAid kan je hulp goed gebruiken!
Hieronder zie je enkele recente acties. Wil je je eigen actie starten? Stuur ons een berichtje, wij helpen je graag op weg.
 • Kerstmarkt

  Vrouwen van de Credo-groep uit Driebergen verkochten op de kerstmarkt kerststukjes en helpen zo mee in de strijd tegen meisjesbesnijdenis.

 • Vrijdagmiddagborrel

  Studenten van de Willem de Kooning Academy organiseerden een vrijdagmiddagborrel met loterij en helpen zo mee armoede terug te dringen.

 • Online actie

  Stichting Maandeeq uit Emmen zette een online actie op om geld in te zamelen voor slachtoffers van hongersnood in Somaliland.

 • Huwelijksfeest

  De heer en mevrouw Van Paassen – Grootscholten vierden hun 45-jarig huwelijk en vroegen hun gasten ActionAid te steunen met een gift.

 • Vierdaagse

  Marlies en Myrna zamelen met hun deelname aan de 101ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse geld in om zo het werk van ActionAid te steunen.

 • Besturenkalender

  Studievereniging FUF maakte een besturenkalender en doneerde de opbrengst aan ActionAid.

Start je eigen actie

Heb je een leuk idee? Laat het ons vooral weten. Je kunt contact opnemen met Florien Handgraaf. Zij helpt je graag en kan jouw actie ondersteunen met ActionAid campagnematerialen.

Neem contact op met Florien

Particuliere fondsenwerving

020-5206210

florien.handgraaf@actionaid.org