Home - Persvoorlichting

Pers

Inaam (rechts) verloor verloor een groot deel van haar familië door de oorlog in Syrië. Ze woont nu in Jordanië, waar ze psychische hulp krijgt van ActionAid. ©Sharron Lovell/ActionAid

Wilt u meer weten over onze projecten en campagnes, of heeft u een vraag over een recent persbericht of rapport? Neem dan contact op met de afdeling Persvoorlichting via het telefoonnummer 020-5206210 of 06-26365284. We helpen u graag verder!

Perscontact

Elliaa Jutte houdt zich binnen ActionAid bezig met corporate communicatie, persvoorlichting en de communicatie rondom publieke campagnes. Voorheen werkte ze als web manager voor een groene start-up in Australië en als campagne communicatiemedewerker voor Greenpeace in Nederland.

Neem contact op met Elliaa

Persvoorlichter

06-26365284

Elliaa.Jutte@actionaid.org

Doe mee met de Women's Rights Challenge

Wereldwijd krijgt 35 procent van de vrouwen te maken met geweld. Maak je net als ambassadeur Geraldine Kemper en vele anderen sterk voor vrouwenrechten en doe mee met de Women’s Rights Challenge. Vanaf 1 oktober werken we in 35 dagen toe naar 35 push-ups.

Tijdens de coronapandemie neemt geweld tegen vrouwen toe. Maak je sterk voor vrouwenrechten en doe mee met de Women’s Rights Challenge.

Meld je aan >>

Pagina aangepast op 17 november 2017