Home - Actueel - Ongelijkheid - Mutual Capacity Development

Mutual Capacity Development

A modern and effective approach for fair, green and global change

ActionAid pakt ‘s werelds grootste problemen aan en dit doen wij niet alleen. Door samen te werken met anderen hebben we meer invloed om dingen blijvend te veranderen. Hoe we dit doen lees je in deze publicatie.

De grootste problemen van deze tijd zijn het meest zichtbaar in lage-inkomenslanden, maar ontstaan door wereldwijde structuren en systemen die ongelijkheid versterken. Daarom kunnen deze problemen niet worden opgelost zonder mondiale samenwerking.

In deze publicatie van de Fair Green & Global Alliantie lees je hoe onze ‘Mutual capacity development’-aanpak ervoor zorgt dat mensen wereldwijd zich met één stem kunnen uitspreken tegen onrecht, de nodige kennis en vaardigheden hebben om machthebbers te beïnvloeden en in staat zijn om hun rechten te verdedigen.