Home - Actueel - Geen categorie - Jaarverslag 2017

Jaarverslag 2017

ActionAid blikt terug op een uitdagend 2017. Tegen een achtergrond van politieke verschuivingen, klimaatverandering en beperkingen van lokale vrijheden, stond ActionAid wereldwijd zij aan zij staan met voorvechters van een eerlijke wereld.
We kwamen op voor de rechten van vrouwen en meisjes en haalden inspiratie uit de vastberadenheid van onze partners. Samen met hen kijken we terug op een aantal prachtige successen: zoals het sluiten van twee kolenmijnen, een betere oogst voor boerinnen in Kenia en het behoud van een belangrijk natuurgebied in Bangladesh.
Wat deden we nog meer in 2017? Je leest het in ons jaarverslag!

Of bekijk de samenvatting op actionaid.nl/jaarverslag

Corona noodoproep

Tijdens de ebolacrisis bood ActionAid noodhulp. Ook nu tijdens de coronacrisis doen we dat.

De coronacrisis treft miljoenen mensen en zorgt nu al voor schrijnende situaties in grote delen van de wereld. Steun voor vrouwen en hun gemeenschappen is hard nodig.

Help mee >>