Home - Actueel - Publicaties - Jaarverslag 2017

Jaarverslag 2017

ActionAid blikt terug op een uitdagend 2017. Tegen een achtergrond van politieke verschuivingen, klimaatverandering en beperkingen van lokale vrijheden, stond ActionAid wereldwijd zij aan zij staan met voorvechters van een eerlijke wereld.
We kwamen op voor de rechten van vrouwen en meisjes en haalden inspiratie uit de vastberadenheid van onze partners. Samen met hen kijken we terug op een aantal prachtige successen: zoals het sluiten van twee kolenmijnen, een betere oogst voor boerinnen in Kenia en het behoud van een belangrijk natuurgebied in Bangladesh.
Wat deden we nog meer in 2017? Je leest het in ons jaarverslag!

Of bekijk de samenvatting op actionaid.nl/jaarverslag

Doe mee met de Women's Rights Challenge!

Wereldwijd krijgt 35 procent van de vrouwen te maken met geweld. Maak je net als Geraldine Kemper en vele anderen sterk voor vrouwenrechten en doe mee met de Women’s Rights Challenge. Vanaf 1 oktober werken we in 35 dagen toe naar 35 push-ups.

Wereldwijd krijgt 35% van de vrouwen te maken met geweld. Dit moet stoppen! Meld je aan voor de challenge en maak je letterlijk sterk voor vrouwenrechten.

Meld je aan >>