Home - Actueel - Noodhulp - ActionAid wint innovatieprijs voor noodhulp

ActionAid wint innovatieprijs voor noodhulp

Gister viel ActionAid’s aanpak van noodhulp opnieuw in de prijzen! Tijdens het Partos Festival mochten we The Spindle Award voor Beste Innovatie in de categorie internationale ontwikkelingssamenwerking in ontvangst nemen. Een fantastische erkenning vanuit de branche en bovendien een mooie geldprijs. We zijn trots en blij!
 

De ‘Award for Best Innovation for Development’ is bedoeld voor het meest innovatieve concept binnen de ontwikkelingshulp. ActionAid won de award én een prijs van € 15.000 voor het innovatieve idee van vrouwelijk leiderschap bij rampen, zowel bij preventie, noodhulp en de wederopbouw.

Corona noodoproep

Tijdens de ebolacrisis bood ActionAid noodhulp. Ook nu tijdens de coronacrisis doen we dat.

De coronacrisis treft miljoenen mensen en zorgt nu al voor schrijnende situaties in grote delen van de wereld. Steun voor vrouwen en hun gemeenschappen is hard nodig.

Help mee >>