Home - Actueel - Nieuws - ActionAid wint innovatieprijs voor noodhulp

ActionAid wint innovatieprijs voor noodhulp

Gister viel ActionAid’s aanpak van noodhulp opnieuw in de prijzen! Tijdens het Partos Festival mochten we The Spindle Award voor Beste Innovatie in de categorie internationale ontwikkelingssamenwerking in ontvangst nemen. Een fantastische erkenning vanuit de branche en bovendien een mooie geldprijs. We zijn trots en blij!
 

De ‘Award for Best Innovation for Development’ is bedoeld voor het meest innovatieve concept binnen de ontwikkelingshulp. ActionAid won de award én een prijs van € 15.000 voor het innovatieve idee van vrouwelijk leiderschap bij rampen, zowel bij preventie, noodhulp en de wederopbouw.

Doe mee met de Women's Rights Challenge!

Wereldwijd krijgt 35 procent van de vrouwen te maken met geweld. Maak je net als Geraldine Kemper en vele anderen sterk voor vrouwenrechten en doe mee met de Women’s Rights Challenge. Vanaf 1 oktober werken we in 35 dagen toe naar 35 push-ups.

Wereldwijd krijgt 35% van de vrouwen te maken met geweld. Dit moet stoppen! Meld je aan voor de challenge en maak je letterlijk sterk voor vrouwenrechten.

Meld je aan >>