Home - Actueel - Nieuws - ActionAid wint innovatieprijs voor noodhulp

ActionAid wint innovatieprijs voor noodhulp

Gister viel ActionAid’s aanpak van noodhulp opnieuw in de prijzen! Tijdens het Partos Festival mochten we The Spindle Award voor Beste Innovatie in de categorie internationale ontwikkelingssamenwerking in ontvangst nemen. Een fantastische erkenning vanuit de branche en bovendien een mooie geldprijs. We zijn trots en blij!
 

De ‘Award for Best Innovation for Development’ is bedoeld voor het meest innovatieve concept binnen de ontwikkelingshulp. ActionAid won de award én een prijs van € 15.000 voor het innovatieve idee van vrouwelijk leiderschap bij rampen, zowel bij preventie, noodhulp en de wederopbouw.

Waarom systeemverandering noodzakelijk is

Jannelieke Aalstein is de directeur van ActionAid Nederland

Jannelieke Aalstein geeft je elke maand een blik achter de schermen van ActionAid in een persoonlijke blog. Ze schrijft over wat we doen, hoe we dat doen en vooral: waarom we dat doen.

Lees nu haar laatste blog >>