Home - Actueel - Nieuws - ActionAid ontvangt ISO certificaat

ActionAid ontvangt ISO certificaat

Vandaag heeft ActionAid uit handen van René Bode van EIK certificering het ISO 9001:2015 certificaat ontvangen. ISO 9001 is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en geeft richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen.
ActionAid ontvang de ISO certificering
ActionAid medewerkers waren bij de uitreiking van het ISO certificaat.

Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat de organisatie voldoet aan de behoeften, eisen en wensen van klanten en andere belanghebbenden.

Ook ontving ActionAid het Partos 9001:2015 certificaat. Met deze Partos 9001 verklaring bovenop de ISO certificering, kan ActionAid in aanmerking komen voor een algemeen geldende vrijstelling voor de de Organisational Risk and Integrity Assessment van het Ministerie  van Buitenlandse zaken.

René Bode van EIK certificering overhandigt het ISO certificaat aan ActionAid directeur Ruud van den Hurk
René Bode (links) van EIK certificering overhandigt het ISO certificaat aan ActionAid directeur Ruud van den Hurk

Doe mee met de Women's Rights Challenge!

Wereldwijd krijgt 35 procent van de vrouwen te maken met geweld. Maak je net als Geraldine Kemper en vele anderen sterk voor vrouwenrechten en doe mee met de Women’s Rights Challenge. Vanaf 1 oktober werken we in 35 dagen toe naar 35 push-ups.

Wereldwijd krijgt 35% van de vrouwen te maken met geweld. Dit moet stoppen! Meld je aan voor de challenge en maak je letterlijk sterk voor vrouwenrechten.

Meld je aan >>