Home - Actueel - Vrouwenrechten - 4 november: slotevent Women’s Rights Challenge. Ben jij erbij?

4 november: slotevent Women’s Rights Challenge. Ben jij erbij?

Het zit er bijna op, de allereerste editie van ActionAid’s Women’s Rights Challenge! 35 dagen lang hebben zo’n 670 deelnemers zich in het zweet gewerkt om op de laatste dag  – aanstaande maandag – 35 push-ups achterelkaar te doen. Je kunt dit maandag doen op een zelfgekozen tijdstip, maar het kan ook samen! Op maandagavond 4 november organiseren we om 19.00 uur een Instagram live-event.
Le grand finale van de Women's Rights Challenge

Tijdens dit event dat live op Instagram te volgen is, gaan we samen met deelnemers en ambassadeurs 35 push-ups doen. Jij kunt vanuit je woonkamer of sportschool met ons meedoen. Dat zou te gek zijn! Ook gaan we in gesprek  over het belang van vrouwenrechten met deelnemers en ambassadeurs van de challenge.

Ben je erbij? Pushing it for women’s rights!