Home - Actueel - Ongelijkheid - Rapport: Who Cares for the Future?

Rapport: Who Cares for the Future?

Het ActionAid rapport ‘Who Cares for the Future?’ gaat over het belang van publieke diensten die rekening houden met vrouwenrechten, in de context van de huidige coronacrisis. Ontwikkelingslanden zijn nu nauwelijks in staat om op te treden tegen COVID-19 door uitgeholde zorgsectoren. In het rapport staat een grondige analyse over waarom ontwikkelingslanden weinig in publieke diensten zoals zorg kunnen investeren. Ook laat het zien hoe vrouwen hier het hardst door geraakt worden. Het rapport geeft concrete oplossingen waarmee er direct geld vrijgemaakt kan worden voor ontwikkelingslanden om de coronacrisis het hoofd te bieden en die op langere termijn oplossingen bieden. Lees het nu >>

Vragen over dit rapport?

Neem contact op met Rachel

Vrouwenrechten Campaigner

020-5206210

Rachel.Walker@actionaid.org

Corona noodoproep

Tijdens de ebolacrisis bood ActionAid noodhulp. Ook nu tijdens de coronacrisis doen we dat.

De coronacrisis treft miljoenen mensen en zorgt nu al voor schrijnende situaties in grote delen van de wereld. Steun voor vrouwen en hun gemeenschappen is hard nodig.

Help mee >>