Home - Actueel - Ongelijkheid - Rapport: Who Cares for the Future?

Rapport: Who Cares for the Future?

Het ActionAid rapport ‘Who Cares for the Future?’ gaat over het belang van publieke diensten die rekening houden met vrouwenrechten, in de context van de huidige coronacrisis. Ontwikkelingslanden zijn nu nauwelijks in staat om op te treden tegen COVID-19 door uitgeholde zorgsectoren. In het rapport staat een grondige analyse over waarom ontwikkelingslanden weinig in publieke diensten zoals zorg kunnen investeren. Ook laat het zien hoe vrouwen hier het hardst door geraakt worden. Het rapport geeft concrete oplossingen waarmee er direct geld vrijgemaakt kan worden voor ontwikkelingslanden om de coronacrisis het hoofd te bieden en die op langere termijn oplossingen bieden. Lees het nu >>

Vragen over dit rapport?

Neem contact op met Rachel

Women's Rights Campaigner

020-5206210

Rachel.Walker@actionaid.org