Home - Actueel - Duurzame aarde - Klimaatverandering - 16 november in Pakhuis de Zwijger: Hét Mondiale Klimaatdebat

16 november in Pakhuis de Zwijger: Hét Mondiale Klimaatdebat

De verkiezingen komen er alweer razendsnel aan. Naast de Feministische Partijwijzer organiseren we op 16 november hét mondiale klimaatdebat om je te helpen in je keuze in de stembus op 22 november.

Kandidaat-kamerleden gaan in Pakhuis de Zwijger vanaf 20:00 uur in debat over de internationale inzet en impact van het Nederlands klimaatbeleid. Hoe komen we op een rechtvaardige manier af van fossiele brandstoffen? In hoeverre zou Nederland moeten betalen voor de wereldwijde klimaatschade die het heeft helpen veroorzaken? En hoe zit het nu eigenlijk met (intensieve) landbouw, binnen en buiten onze grenzen?

Stellingen worden ingeleid door internationale sprekers, waaronder Tinebeb Berhane, directeur van ActionAid Ethiopië. De stellingen zelf worden gepresenteerd door deelnemers van onze Feminist Climate Academy. In debat gaan vervolgens kandidaat-kamerleden van o.a. CDA, Nieuw Sociaal Contract, Partij voor de Dieren, Groenlinks/PvdA en SP.

Klinkt dit interessant? Je kan je nu aanmelden via de website van Pakhuis!

Meld je nu aan voor 16 november!

Naar Pakhuis de Zwijger