Home - Actueel - ActionAid - ActionAid directeur Marit Maij draagt het stokje over aan Laura Klokke

ActionAid directeur Marit Maij draagt het stokje over aan Laura Klokke

 

Laura Klokke, nu hoofd fondsenwerving en communicatie van ActionAid, is door de RvT benoemd als interim-directeur. Onze directeur Marit Maij heeft zich verkiesbaar gesteld voor de lijst van GroenLinks/PvdA voor de Europese Verkiezingen. Per 1 mei zal zij zich volledig op de campagne gaan richten.

De RvT dankt Marit voor haar inzet voor ActionAid de afgelopen jaren. Zij heeft samen met het team ActionAid op de kaart gezet als vrouwenrechtenorganisatie, die werkt aan gendergelijkheid binnen maatschappelijk verantwoord ondernemen en klimaatrechtvaardigheid. De band met de ActionAid Federatie en met partners in Nederland heeft zij verder versterkt.

De RvT is verheugd in Laura Klokke een stevige interim-directeur te hebben gevonden. Samen met het management team en de medewerkers zal zij verder gaan bouwen aan de organisatie. In de maand april zal een warme overdracht plaatshebben. We wensen Marit veel succes bij de verkiezingen.

 

Ans Zwerver,

Voorzitter Raad van Toezicht ActionAid Nederland