Home - Actueel - Ongelijkheid - Maak jouw bord voor de Klimaatmars!
 

Signs for a Feminist Future!

Op zondag 19 juni is het weer zo ver: de Klimaatmars in Rotterdam! Bij de Klimaatmars horen natuurlijk ook creatieve protestborden. Daarom organiseert ActionAid samen met Women’s March Nederland een avond om jouw protestbord te maken voor tijdens de mars! Dit gratis evenement zal plaatsvinden op maandag 13 juni van 19:00 tot 22:00 uur in de Tolhuistuin in Amsterdam (in de daadwerkelijke tuin, niet het restaurant/podium). Het belooft een avond vol gezelligheid, inspiratie en creativiteit te worden.

Wij zorgen voor voldoende materialen om de borden te maken, maar mocht je nog oud karton hebben liggen dan is dat zeker welkom. Daarnaast zorgen we ook voor een hapje en een drankje en natuurlijk mogen de feministische hits niet ontbreken!

De plekken zijn beperkt, dus meld je snel aan om jouw protestbord te komen maken!

Loop met ons mee tijdens de Klimaatmars!

ActionAid loopt ook dit jaar weer mee voor klimaatrechtvaardigheid. Helaas worden vrouwen namelijk nog altijd het hardst geraakt door de gevolgen van klimaatverandering. Hier moet zo snel mogelijk verandering in komen, dus loop met ons mee tijdens de Klimaatmars! Samen met de Women’s March Nederland organiseren wij het blok Feministen voor Klimaatrechtvaardigheid! Wil jij meelopen in ons blok? Lees hier meer en meld je aan!

© Nils Mollema/ActionAid

Sfeer impressie

In februari organiseerden wij ook een avond om protestborden te maken voor tijdens de Women’s March. Het was een fantastische avond met een heleboel prachtige borden! Hier een sfeerimpressie om alvast in de stemmming te komen voor 15 juni: