Home - Actueel - Vrouwenrechten - Wat vind je nu écht belangrijk?

Wat vind je nu écht belangrijk?

Wat vind je nu écht belangrijk? Deze vraag stelden we aan 21 inspirerende mensen en het antwoord zie je hieronder krachtig in beeld. De indrukwekkende foto’s zijn gemaakt door bekende fotografe Robin de Puy.

 

 
 

Veel dank aan Geraldine Kemper  , Elisabetta Agyeiwaa , Lotte van Eijk , Mayra LouiseDebby Gerritsen , Mohan Verstegen , Lize Korpershoek , Devika Partiman , Luca Diez Cherella Gessel, Jamaal Hussein , Safi Graauw , Kirsten van Teijn , Nadine Ridder , Naz Kawan, Sophie Straat, Bregje Hofstede , Luciano de Boterman, Florence van de Haar voor hun inspirerende bijdrage!

De antwoorden lopen uiteen van klimaatrechtvaardigheid, gendergelijkheid, solidariteit, welzijn boven winst tot medemenselijkheid. Stuk voor stuk belangrijke zaken! Maar welke plannen hebben de politieke partijen op dit gebied? Dit plozen wij voor je uit en het resultaat vind je in de Feministische Partijwijzer. We hopen je te inspireren om na te denken over thema’s die bijdragen aan een duurzame en gelijkwaardige toekomst voor iedereen. Daarnaast zijn er natuurlijk andere stemhulpen die hier aandacht aan besteden. Daarom hebben wij stemhulpen voor meer gelijkheid hier op een rijtje gezet. Succes met stemmen op 22 november!

Download nu de Feministische Partijwijzer

Klik hier