Home - Doe mee - Campagnes - Kom in actie voor vrouwenrechten Copy

KOM IN ACTIE VOOR VROUWENRECHTEN

Gelijke rechten voor vrouwen en meisjes zijn nog lang niet vanzelfsprekend. Miljoenen van hen worden achtergesteld of onderdrukt, simpelweg omdat ze vrouw zijn. Niet zo gek dat we overal ter wereld protesten zoals de Women’s March en de MeToo-beweging zien ontstaan.
Wil jij een bijdrage leveren aan een betere positie van vrouwen wereldwijd? Dat kan op verschillende manieren (scroll naar rechts):

Word Campaigner

Word Campaigner

Als campaigner ben je essentieel voor het slagen van ActionAid’s campagnes. Jouw bijdrage bestaat uit het ondertekenen van petities, deelname aan acties en/of (ludieke) stunts en het bijwonen van events. Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang 1-2 keer per maand het laatste nieuws en updates rondom onze campagnes!

Word Fondsenwerver

Ga de Challenge aan

Wil jij je inzetten voor vrouwenrechten, en heb je zin in een sportieve uitdaging? Doe dan mee aan ActionAid’s Women’s Rights Challenge! Daarmee zamel je geld in voor onze projecten en programma’s, waarmee we wereldwijd de positie van vrouwen versterken. Doe mee!

Lees meer

Word Organiser

Word Feminist Organiser

Wil je nog een stapje verder gaan, en betrokken zijn bij het vormgeven en leiden van acties en campagnes? Sluit je dan aan bij de groep Feminist Organisers. In deze rol ben je intensief betrokken en denk je (samen met andere organisers en ActionAid-medewerkers) mee over acties en campagnestrategieën of ga je in gesprek met politici. Bovendien ontvang je trainingen over feminist leadership, organiseren & actievoeren en leer je meer over een feministische economie. Heb je regelmatig een paar uur tijd om aan onze acties bij te dragen? Vul dan de vragenlijst in!

Lees meer

Kom in actie voor vrouwenrechten

Liever persoonlijk contact?

Rachel Walker is Women’s Rights Campaigner bij ActionAid. Samen met partnerorganisaties en supporters, zet ze zich vol passie in om de positie van vrouwen te verbeteren. Bijvoorbeeld door acties op te zetten op het Binnenhof in Den Haag. Wil je meehelpen? Rachel vertelt je graag over de mogelijkheden!

Neem contact op met Rachel

Women's Rights Campaigner

020-5206210

Rachel.Walker@actionaid.org

Pagina aangepast op 5 augustus 2020